Orionin keräilykampanja 28.10.2019 - 31.01.2020

Talven pimeintä aikaa piristämään saapuu jälleen Orionin itsehoitotuotteiden keräilykampanja. Halloween-viikolla alkavassa kampanjassa on mukana yli 100 suosittua ja kysyttyä itsehoitotuotetta.

Tuotelahjat

1. Arabian Muumi-muki ”Taikuri” (0,3 l) sekä Hackmanin Muumi-kahvilusikka ”Pikku Myy”.

Arabia Muumi-tuotteiden kuvitukset perustuvat Tove Janssonin alkuperäisiin kuviin ja piirroksiin, joiden pohjalta kuvittaja ja graafinen suunnittelija Tove Slotte on muokannut kuvat Arabia keramiikalle. Muumi-esineiden suosio kasvaa koko ajan ja ne ovat toivotuimpia lahjoja kautta aikojen. Lusikan pituus on 13,4 cm, se on ruostumatonta terästä ja kestää konepesua. 

2. Iittalan Mariskooli (155 mm, sade)

Todellinen klassikko sekä tarjoiluun että sisustukseen. Harmaansininen Iittalan lasiväri sade on tyylikäs ja raikas sävy, joka ilahduttaa ympäri vuoden. 

3. Iittalan Kastehelmi-kynttilälyhdyt 2 kpl (64 mm, kirkas ja sade)

Oiva Toikan rakastettu Kastehelmi-sarja (1964) on klassikko. Kynttilälyhtyjen lasipisaroilla koristeltu pinta korostaa lasin elävyyttä ja valon heijastumia. Kastehelmi-kynttilälyhdyn pehmeä valo luo huoneeseen lämmintä tunnelmaa.

 4. Iittalan Taika-purkki (128 mm x 195 mm) ja Orionin tuotteita: Orionin perusvoide 30 g ja Sebamed Manteli & Hunaja -suihkugeeli 250 ml. Tuotteet voivat vaihdella.

Taika-metallipurkki on värikäs ja hauska säilytysastia esim. kahville ja pikkuherkuille. Lumoava Taika-sarja vie ajatukset lapsuuden satujen maailmaan. Taika-sarjan kuvioinnissa näkyvät muotoilija Klaus Haapaniemen fantasiataiteen rikkaat elementit. Tämä Taika-metallipurkki on saatavana ainoastaan Orionin keräilykampanjasta.

Toimi näin

  1. Kerää kuusi leimaa keräilykorttiin (keräilykortin saa apteekeista). Leiman saa jokaisesta vähintään 9 € maksavasta Orionin itsehoitotuotteesta.
  2. Merkitse valmiiseen keräilykorttiin haluamasi tuotelahja ja yhteystietosi. Kortteja voi myös yhdistellä, mutta muistathan postittaa kaikki korti kerralla. Keräilykortin postimaksu on jo maksettu.
  3. Tuotelahja toimitetaan kuuden viikon kuluessa postipakettina postitoimipaikkaan.

Tuotelahjoja toimitetaan vain Suomeen, max. 3 settiä/talous. Suuremmista määristä pyydämme liittämään kuittikopiot.

Mobiilikeräilykortti

Tällä kaudella on mahdollista kerätä "leimoja" mobiilikeräilykorttiin. Leiman asemasta saat ostoksesi yhteydessä apteekista koodin, jonka voit kirjata sivustolle orionkeraily.fi. Mobiilikeräilyä ja paperista keräilykorttia ei voi yhdistää.

  1. MULTIVITA OMEGALIVE STRONG 100 kaps
    Tarjoushinta 19,00 € Normaalihinta 22,40 €
  2. FIILUS ARKEEN C+Zn HEDELMÄINEN 30 PURUTABL
    Tarjoushinta 11,50 € Normaalihinta 14,10 €