LUONKOS - Aitoa luonnon kauneutta

Luonkos luonnonkosmetiikka

Kotimaiset LUONKOS artesaanikosmetiikkatuotteet tehdään luonnollisista raaka-aineista ilman säilytysaineita vastuullisesti ja vihreitä arvoja kunnioittaen. Raaka-aineina käytetään superfoodeja, luonnon villikukkia ja -yrttejä, sekä laadukkaita kylmäpuristettuja öljyjä. Raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja, uusiutuvia ja helposti jäljitettäviä. LUOKOSin tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia. LUONKOS tekee ihonhoidosta helppoa ja tehokasta.

Käsityönä rakkaudella Naantalista!

Öljypuhdistuskakut

Öljypuhdistuskakut puhdistavat ihon, poistavat meikin sekä tasapainottavat ja hoitavat ihoasi. Voit käyttää tuotteita koko kasvoalueen puhdistamiseen. Öljypuhdistus sopii lähes kaikille ihotyypistä riippumatta, mutta erityisen sopiva se on kuivalle ja/tai ikääntyvälle iholle. Öljypuhdistus on tehokas ja hellävarainen keino puhdistaa kasvojen ihoa. 

Näin käytät öljypuhdistuskakkua

  1. Hiero kakkua puhtaisiin, kuiviin käsiin.
  2. Hiero liuennut öljy kuiville kasvoille.
  3. Pyyhi kasvot lämpimään veteen kastetulla liinalla tai sienellä.

Vartalokakut

Vartalokakut hotavat ja kosteuttavat vartalon ihoa tehokkaasti ja luonnollisesti. Säännöllinen käyttö pitää ihon joustavana.

Näin käytät vartalokakkua

  1. Hiero kakkua puhtaisiin, kuiviin käsiin.
  2. Hiero liennut öljy vartalolle. Pini määrä riittää. Pyyhekuivaan ihoon tuote imeytyy parhaiten.
  3. Kuivattele hetki ennen vaatteisiin tai lakanoihin pujahtamista.

Jauhetuotteet

Jauhemaiset tuotteet ovat ekologinen vaihtoehto. Jauheet ovat tiivisteitä, joihin vettä lisätään vasta käyttövaiheessa. Vedettömät tuotteet saadaan pakattua pieniin, vieläpä biohajoaviin kartonkipakkauksiin. Deodoranteista löytyy pirtsakka ja hedelmäinen Fruitful sekä herkemmälle iholle tuoksuton Powerful. Deot pitävät hienhajun loitolla pitkään eivätkä sisällä alumiinia eivätkä soodaa.

Puhdistusjauheet puhdistavat ihon ja poistavat kevyen meikin. Nämä putsarit ovat täydellinen pari öljypuhdistuskakkujen rinnalle, mikäli suosit tuplapuhdistusta.