Ice Power

Ice Power on kotimainen Avainlipputuote. Ice Power tuotteet valmistetaan Fysioline Oy:n tehtaalla Tampereella. Ice Power tuotteet ovat CE-luokiteltuja lääkinnällisiä laitteita. Ice Power tuotteet sopivat koko perheelle.

Kivunlievitys Ice Powerilla

Ice Powerilla voidaan lievittää kipua turvallisesti ilman lääkeaineita. Tuotteen käytöalueet kivunhoidossa ovat:

  • Niska- ja hartiakivut
  • Lihasjännityspäänsärky
  • Lihasperäiset selkäkivut
  • Lasten kasvukivut
  • Hermokivut
  • Rasituksesta palautuminen

 Ice Power kylmägeelin ja -voiteen kipua lievittävä vaikutus perustuu mentolin ja alkoholin yhteisvaikutukseen, joka saa aikaan ihon pinnassa usean asteen lämpötilan laskun. Lämpötilan aleneminen vaikuttaa ihon kipua aistiviin hermoihin ja kivun tunteeseen ja kivun välittymiseen osallituvan reseptorin aktivointiin.

Alkuun geelin ja voiteen viilentävä vaikutushidastaa verenkiertoa. 15 minuutin kuluttua verenkierto kuitenkin vilkastuu, minkä ansiosta lihakset rentoutuvat ja elimistön omien paranemismekanismien toiminta tehostuu ja palautuminen tehostuu.

Ice Power urheilussa

Ice Power kylmätuotteet vähentävät liikunnan ja urheilusuorituksen jälkeistä kivun tunnetta, lihasten arkuutta ja nopeuttavat palautumista. Kylmätuotteet myös nopeuttavat vammojen jälkeistä toipumista.

Ice Power kylmägeeli lisää kestävyysurheilun vastetta lisäämällä lihaksen hapenottoa ja kestävyyskuntoa sekä vähentämällä maitohapon muodostumista. Harjoitusvaikutusta tehostetaan levittämällä Ice Powe kylmävoidetta 15 minuuttia ennen harjoitusta. Hoito uusitaan Ice Power kylmägeelillä tai -voiteella harjoituksen jälkeen ja tarvittaessa kahden tunnin kuluttua harjoitusvasteen edistämiseksi ja palautumisen nopeuttamiseksi. Aristaville lihaksille on hyvä sivellä kylmägeeliä tai -voidetta vielä 3-4 kertaa vuorokaudessa.