Häädä kissan sisäloiset kerralla - ilman taistelua tableteista

Matolääkkeen antaminen kissalle voi aiheuttaa paljon päänvaivaa kissanomistajalle, sillä kissat eivät usein vapaaehtoisesti suostu syömään tabletteja. Yleensä hyvänmakuisen matolääkkeen löytyminen kissalle on erittäin haastavaa. Dronspot on matolääke kissalle, jos haluat mahdollisimman helpon ja vaivattoman tavan kissan madotukseen. Dronspot paikallisvaleluliuos annostellaan kissan niskan iholle, jolloin lääkettä ei tarvitse antaa suuhun. Paikallisvaleluliuos on pakattu pipetteihin, joissa on pieni määrä (0,35–1,12 ml) liuosta. Pipetti tyhjennetään kissan takaraivon iholle yhteen kohtaan siten, ettei kissa pääse nuolemaan antokohtaa.

  • kerta-annos riittää
  • sopii kaikenkokoisille ja -rotuisille kissoille
  • kolme eri vahvuutta kissan koon mukaan
  • ei saa antaa alle 8 viikkoisille kissanpennuille
  • ei saa antaa alle 0,5 kg painoisille kissoille
  • voidaan käyttää myös tiineyden ja imetyksen aikana

Dronspot kannattaa annostella illalla ja pitää kissa erossa muista eläimistä sekä lapsista yön yli. Tällöin antokohta on ehtinyt varmasti kuivua eikä sen koskettamisesta ole haittaa.

Dronspotin lääkeaineet ovat erittäin tehokkaita kissan matoja vastaan ja kerta-annos riittääkin niiden poistoon. Dronspotin lääkeaineet eivät kuitenkaan jää elimistöön pitkäksi aikaa, joten jos kissa altistuu loisille uudestaan, lääkitys on toistettava.

Dronspot on pakattu 2 pipetin pakkauksiin, joita saa apteekista ilman reseptiä.

Tutustu huolella pakkauselosteeseen ennen käyttöä.