SyylEnd Pen C 3 ml

SyylEnd PEN C on syylien poistoon tarkoitettu värillinen liuos kynäannostelijassa. Tehokas liuos käsien, jalkojen, kyynärpäiden ja polvien syylien itsehoitoon lapsille ja aikuisille. Syylää käsitellään kerran viikossa muutaman sekunnin ajan. Liuoksen väri helpottaa tuotteen tarkkaa annostelua, näet että sitä on syylällä. Liuos kuivattaa syylän sisältäpäin poistaen sen kokonaan.
Pakkauskoko:
3 ml
Markkinoija:
Viatris Oy
Tuotetta on varastossa. Toimitusaika 1-2 arkipäivää.
SKU:
2209922
33,00 €
11 000,00 € / 0.0030
Syylend Pen C värillinen liuos sopii sekä aikuisten että lasten käsien, jalkojen, kyynärpäiden ja polvien syylien poistoon. Liuos kuivattaa syylän sisältäpäin poistaen sen kokonaan. Värillinen liuos helpottaa tuotteen annostelua, näet että sitä on syylällä.
Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Avaa korkki ohjeen mukaan. Paina kynän kärkeä kevyesti syylää vasten kolmen sekunnin ajan ja peitä syylän pinta liuoksella. Annostele ainoastaan syylälle. Värillinen liuos helpottaa tuotteen tarkkaa annostelua syylälle. Käsittele syylää säännöllisesti kerran viikossa, kunnes se on kokonaan hävinnyt. Epäsäännöllisellä käytöllä hoito kestää kauemmin. Yleensä syylän pois kuivattaminen vaatii 5-15 hoitokertaa.

Muurahaishappo (75 paino %), vesi, glyseroli, väriaine.

Muurahaishappo (75 paino %), vesi, glyseroli, väriaine.

Älä käytä SyylEnd PEN C -annostelukynää kasvojen tai sukuelinten syyliin, ontelosyyliin (molluska), syntymämerkkeihin, liikavarpaisiin, ihokovettumiin tai muihin ihomuutoksiin. Jos olet epävarma, onko kyseessä syylä, ole yhteydessä lääkäriin.
Älä käytä samaan aikaan muiden syylänpoistomenetelmien kanssa.
Älä peitä hoidettavia syyliä laastarilla.
Tutustu huolellisesti pakkauksen käyttöohjeeseen ennen tuotteen käyttöä.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)