NURSICARE 6 KPL

Hoitava Nursicare rintasidos perustuu pitkälti PolyMem-sidokseen, mutta se on optimoitu nimenomaan imetyksen aiheuttamien haavojen hoitoon. 

Nursicare-sidokset puhdistavat, parantavat haavan, imevät ja sitovat eritteen ja maidon. Nursicare nopeuttaa paranemisprosessia. Nursicare on ihanteellinen hoitokeino kipeiden rinnanpäiden hoitoon. 

Toimitetaan myös yksittäin

Tilaustuote. Toimitusaika 3-5 arkipäivää.
SKU:
0666-20001156
27,60 €
Rintojen haavaumien hoito ja ennaltaehkäisy
1. Pyyhi rinnanpää. Ennen Nursicaren käyttöönottoa pyyhi rinnanpää ja ympäröivä alue hieman kostutetulla liinalla – kosteus auttaa aktivoimaan Nursicare-sidoksessa olevat hoitavat ainesosat. Älä kuivaa ihoa tai rinnanpäätä. 2. Aseta sidos paikalleen. Ota steriili Nursicare-sidos pakkauksesta ja aseta se liivien sisäpuolelle, kuvioitu puoli poispäin iholta. Kohdista Nursicare-sidos nännin päälle. 3. Vauvan imetys. Kun imetät lastasi tai pumppaat maitoa, poista Nursicare-sidos ja aseta se puhtaalle tasolle sidoksen kuvioitu puoli tasoa vasten. Pyyhi rinta puhtaalla liinalla, joka on kostutettu vedellä tai äidinmaidolla ennen imetystä tai pumpun käyttöä. 4. Käytä uudelleen. Nursicare-rintasidoksia voi käyttää useita kertoja, eli kun lopetat imetyksen tai maidon pumppaamisen, aseta sidos takaisin paikoilleen liivien alle. 5. Sidoksen vaihtaminen. Kun Nursicare-sidos on täyttynyt maidosta, on aika vaihtaa sidos. Tiedät vaihtaa sidoksen, kun sen imemä maito tulee näkyviin kuvioidun taustakalvon lävitse ja kun se alkaa saavuttaa sidoksen reunoja. Vaihda sidos välittömästi, jos se on kokonaan vettynyt maidosta. Nursicare-sidoksia ei voi pestä, sillä pesu poistaa sidoksesta sen parantavat ainesosat ja vähentää sen toimivuutta. Hävitä sidos käytön jälkeen.
6 kpl