SYMBIOSYS Spasmodia annospussi 20 kpl

SYMBIOSYS® Spasmodia on uusi tieteellisen tarkka mikrobiyhdistelmä, joka lisää bifidobakteerien sekä
laktobasillien määrää lapsella ja täydentää terveellistä ruokavaliota. Valmiste sisältää Bifidobacterium infantis BI02-, Lactobacillus rhamnosus GG- ja Lactobacillus reuteri LRE02 -bakteerikantoja. Valmiste
on laktoositon, gluteeniton ja sopii vegaaneille.

Pakkauskoko:
20 kpl
Markkinoija:
Biocodex
Tuotetta on varastossa. Toimitusaika 1-2 arkipäivää.
17,40 €

SYMBIOSYS® Spasmodia on lapsesi suolistolle tarkoitettu tieteellisen tarkka täsmämikrobi, joka lisää bifidobakteerien sekä laktobasillien määrää. Annospusseissa oleva valmiste on tarkoitettu täydentämään monipuolista ja terveellistä ruokavaliota.

1 annospussi päivittäin. Suositellaan käytettäväksi vähintään 20 päivän ajan, jonka jälkeen käyttöä voidaan
jatkaa tarpeen mukaan. Sekoitetaan juomaan tai ruokaan.

Yksi SYMBIOSYS® Spasmodia -annospussi sisältää 4,5 miljardia bakteeria kolmesta eri bakteerikannasta: Bifidobacterium infantis BI02, Lactobacillus rhamnosus GG ja Lactobacillus reuteri LRE02. Valmiste on gluteeniton, laktoositon ja sopii vegaaneille.

Maltodekstriini; luontainen aromi: vanilja; kapseloidut mikro- organismit: Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103); Bifidobacterium infantis BI02 (DSM 24687); Lactobacillus reuteri LRE02 (DSM 23878); paakkuuntumisenestoaine: piidioksidi.

Säilytä SYMBIOSYS® Spasmodia -valmiste kuivassa ja viileässä. Älä säilytä valmistetta jääkaapissa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Yksi SYMBIOSYS® Spasmodia -pakkaus sisältää 20 annospussia.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:SYMBIOSYS Spasmodia annospussi 20 kpl
Arvostelusi